Written by 18:13 Ontspanning, Tips, Veluwe, Vrije tijd

Kinderpretpark Julianatoren wordt sprookjesachtig

Kinderpretpark Julianatoren verkeert deze zomer in sprookjessferen. Tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken van 1 juli t/m 31 augustus stappen bezoekers in een betoverende wereld vol magie, waar sprookjes tot leven komen.

Betoverende sprookjesshows

Tijdens deze weken genieten bezoekers van de meer dan 60 spannende attracties en een scala aan betoverende sprookjesshows met de welbekende Julianatoren-karakters Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Kinderen en hun families laten zich meeslepen door de avonturen in de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ en dansen en zingen mee bij de parkshows ‘Jul & Julia Prinsen- en Prinsessenbal’ en ‘Julia’s Dansles’.

De bezoekers kunnen thuis al kijken naar een sprookje: ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’, een nieuwe TV-serie die zondag 2 juli om 8:30 uur te zien zal zijn op RTL 4.

Schitter mee bij de nieuwe Sprookjesshows

In de nieuwe theatershow ‘Jul & Julia en het Magische Kristallenpaleis’ worden de kinderen en hun families mee genomen naar een kristallenpaleis hier ver vandaan waar prinses Isabella een groot probleem heeft. De sprookjeskristallen van geluk, liefde, hoop & vriendschap zijn kapot.

Als er geen nieuwe voor terug komen dan lopen alle sprookjes en verhalen slecht af. Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin, Jul & Julia en de prinses Isabella kunnen de hulp van de bezoekers goed gebruiken om de sprookjeskristallen te vinden.

Prinsen- en Prinsessenbal

Jul & Julia verwelkomen alle bezoekers bij het Prinsen- en Prinsessenbal in hun prachtige koninklijke kleding in een sprookjesachtige ambiance. De kinderen en hun families betoveren samen met Jul & Julia de dansvloer en schitteren als een échte prins of prinses. Bij Julia’s Dansles worden alle deelnemers meegenomen op een reis vol ritme, expressie en plezier.

Uiteraard staan de Julianatoren-karakters na elke show klaar voor een magische knuffel en een prachtig fotomoment.

Nieuwe TV-serie ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’

In de nieuwe TV-serie ‘Jul & Julia en de Verdwenen Prinses’ helpen de dappere Meneer kaasgaaf en Jul & Julia eveneens Prinses Isabella tijdens een spannend avontuur. Prinses Isabella besloot tijdens een wandeling, in een land hier ver vandaan, bij een heel mooi kasteel naar binnen te gaan.

Het blijkt een vervloekt kasteel te zijn. Eenmaal binnen sloegen alle deuren dicht en kon ze geen kant meer op. Alleen de uitverkorenen kunnen haar redden uit deze hachelijke situatie. Driemaal raden wie dit zijn. Ondertussen proberen de boeven uiteraard weer de baas van het pretpark te worden. Zal het ze dit keer wel lukken? 

Zomeravonden op 27 juli, 3 en 10 augustus

Om de magie nog langer vol te houden organiseert Kinderpretpark Julianatoren op 27 juli, 3 en 10 augustus de Zomeravonden. Elke avond komt het Theater tot leven met zijn eigen betoverende sprookjesshow, verzorgd door Van Hoorne Entertainment.

Op 27 juli kunnen bezoekers genieten van de adembenemende sprookjesshow van Assepoester, waar haar betoverende verhaal tot leven komt. Op 3 augustus betovert Doornroosje het publiek met haar magische slaap en ontwaken, terwijl op 10 augustus het prachtige verhaal van Rapunzel de hoofdrol speelt.

Naast deze sprookjesshows zijn er diverse magische activiteiten, shows en meet & greets  met onder andere Jul & Julia te bezoeken. Het pretpark is op deze Zomeravonden speciaal tot 20:00 uur geopend voor extra sprookjesplezier.  

(Visited 4 times, 1 visits today)
Close